Pillefyr, stoklerkedler og træpillefyr

Spar penge og vælg en grøn energiløsning. Med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel.


Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis.

En stokerløsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de netbundne energisystemer. ​

Et stokeranlæg er driftsikkert og nemt at betjene, men vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung.

Tag os med på råd, før du træffer dit valg.

Den rette rådgivning er altafgørende for din besparelse.

Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Dit varmeanlæg er vores tillidssag.​

Johnny B. Hansen Aut. Gas & VVS Service leverer, monterer, installerer og servicerer dit pillefyr i Skælskør, Slagelse og Næstved.

Når vi som autoriseret installatør tager hånd om arbejdet med dit pillefyr, er du sikker på, at alle arbejdsgange foregår i overensstemmelse med gældende regler og lovkrav på området.

Der er fordele ved et pillefyr

Hvis isoleringen i hjemmet, i virksomheden eller i institutionen er optimal, vil du med sikkerhed spare penge på varmeregningen, når du har fået dit nye pillefyr op og køre. Desuden er træpiller en mere miljøvenlig opvarmningsform end eksempelvis olie og gas.​

Mange vælger at beholde oliefyret, selvom de får installeret et pillefyr. Tag en snak med os om fordelene herved. De to arbejder godt sammen og skaber i mange tilfælde en optimal opvarmningsløsning.​​

Specialister på området

​Vi er specialister i varmeinstallationer – og derfor også i pillefyr. Vi sørger altid for ærlig rådgivning, for vi lever af tilfredse og ofte tilbagevendende kunder.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Læs mere om storkekedler her​
Læs mere om træpillefyr her​​​

Kontakt ospå telefon 40 50 70 57 eller e-mail johnny@gasogvvs.dk​., hvis du ønsker flere informationer i forbindelse med pillefyr eller lignende. Vi tager hånd om alle VVS-opgaver.

Hvad kan vi gøre for dig?

Her kan du trygt skrive dine spørgsmål til os, og så svarer vi på dem hurtigst muligt.

Vi glæder til at høre fra jer!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hent inspiration herunder